Craciun,  DIY pas cu pas

3 idei de decorațiuni pentru Crăciun cu DACOart

 photo brad de craciun_zpstftllrgn.jpg

Entuziasmată până peste cap de venirea Crăciunului, mi-am împodobit bradul în urmă cu o lună jumătate. Cei care mă urmăriți pe Instagram  știți deja, dacă nu, vă invit cu drag să o faceți. Bineînțeles, pentru mine nu a fost suficient acest pas, așa că m-am apucat să decorez și prin cameră cu ornamente handmade, iar obiectele care nu au mai avut loc, i le-am predat surioarei mele. Spiritul Crăciunului trebuie să se simtă în fiecare colțișor din casă! 
Fiindcă îmi place să le arăt celor din jurul meu că pot fi creativi fără prea mult efort și fără materiale costisitoare, am realizat un articol care să vă inspire și pe voi. Prin această postare vă invit să meșteriți decorațiuni pas cu pas pentru Crăciun. 
De obicei, în perioada sărbătorilor de iarnă, lumea tinde să aibă mai mulți musafiri decât în restul anului. Și dacă nu se aplică regula aceasta și în cazul vostru, vă puteți realiza un suport mic cu dulciuri, doar pentru voi. 
Aveți nevoie de: un pahar de vin, o panglică, silicon rece (Silipici) și câțiva fulgi de nea pe care îi găsiți într-un set de la DACOart. Acesta conține mai multe abțibilduri colorate, elemente din plastic, modele cu tematică de Crăciun din fetru și zurgălăi. Nu am mai avut răbdare să vă arăt produsul în ambalaj, fiind foarte entuziasmată, însă găsiți pachetul în magazinele partenere DACOart și pe dacomag.ro. Se numește Decorici mici.
Procesul este foarte simplu: adăugați Silipici pe spatele fulgilor și îi lipiți pe pahar după cum doriți. Apoi, luați panglica, realizați o fundiță și o atașați de piciorul paharului de vin. Mai rămâne doar să adăugați bomboanele.

 photo handmade_zpsaepjv6ms.jpg

 photo craciun handmade tutorial_zps2tl4nstw.jpg
 photo decor de craciun_zpsgn2vzexu.jpg photo decoratiuni handmade_zpsvjwlghqo.jpg

 

 photo decor_zps1urtvyq1.jpg
Ce spuneți de o ghirlandă simplu de realizat, cu elemente pufoase, potrivită pentru sărbători? Pe o sfoară din bumbac alb înnodați și alternați fiecare bucățică de Pom-Pom Noel. Eu am ales produse albe, roșii și verzi. Între pufoșeniile colorate am adăugat câte un accesoriu de craft autoadeziv în formă de brad, cizmuliță, cerc și pătrat. La final, am agățat ghirlanda de Crăciun pe marginea oglinzii.
 photo ornamente de craciun_zpscdfb1xxc.jpg
 photo ornamente_zpsnjpag0vz.jpg

 photo decoratiuni de craciun pas cu pas_zpspngtcvxk.jpg

 photo ornamente de craciun facute manual_zpshchqcyjw.jpg
 photo ghirlanda_zpsqwro5fh1.jpg

 photo ghirlanda de craciun_zpsybi3yl50.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am ajuns la ultimul proiect de Crăciun. Este vorba de un suport șic realizat dintr-un pahar cu sare (puteți să înlocuiți materialul și să adăugați nisip), fulgi și inimioare roșii din setul Decorici mici, Silipici, con de brad auriu și sfoară. Îmbinați toate elementele ca în imagine, iar la final lipiți pe suprafața paharului de jur-împrejur sfoara și inimioarele.

 photo craciun handmade_zpsxrnruoup.jpg

 photo handmade tutorial_zpsbrdl7rsg.jpg

 

 

 

 

 

 

De preferat, este să lucrați la aceste proiecte mici, dar de efect, alături de oamenii dragi, pentru că fără ei sărbătorile și viața în general nu ar mai avea farmec. Spor la meșterit!

 photo decor pas cu pas de craciun_zpsawikefwk.jpg

 

  Ce alte proiecte ați mai realizat de Crăciun?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *