creativ,  DACOart,  decoratiuni,  handmade,  ornamente

Cum să realizezi un suport șic pentru lumânare

 photo suport lumacircnare_zpsiodtiwfd.jpg
   Îmi place să păstrez foarte multe lucruri, iar pe listă se află și borcanele. Nu le arunc, ci le refolosesc pentru altceva. De data aceasta îți arăt cum să realizezi un suport pentru lumânare foarte simpatic cu puține materiale.
  Ai nevoie de un borcan, eu l-am reutilizat pe cel în care am avut inițial ulei de cocos. După ce l-am spălat, am lipit cu silicon rece o panglică cu detalii drăguțe în formă de volănașe. În continuare, am legat cu sfoară tot în aceiași zonă o fundiță. Pe suprafața borcanului am lipit cu silicon rece câteva floricele textile albastre. La ultimul pas, am adăugat sclipici în interiorul recipientului, și bineînțeles am așezat lumânarea argintie în formă de steluță. Simplu, rapid și frumos!
 photo handmade_zpscjues1bi.jpg photo sclipici_zpskeedgyk6.jpg photo sclipici argintiu_zps8hs65r8h.jpg photo Lumacircnare_zpsnrsraqdc.jpg photo suport lumanari handmade_zpsqzqcpr4p.jpg
Consider că este un obiect de decor potrivit chiar și pentru a-l face cadou. Realizarea suportului pentru lumânare durează maxim 10 minute. Spor și aștept poze cu rezultatul tău!

 ► Ce părere ai despre acest suport de lumânare?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *