cutie handmade,  decorațiuni handmade,  DIY pas cu pas

Cutie elegantă pentru parfumuri

Atunci când realizezi obiecte pentru decorul casei sau pentru depozitare, le faci exact pe sufletul tău. A mea inimioară este plină cu lucruri de craft cochete pentru fete, fundițe, sclipici, nuanțe de roz și multe altele.
La fel ca tine, am nevoie mereu de diferite suporturi în care să îmi țin diferite creme, rujuri, farduri și așa mai departe. De data aceasta, îmi trebuia un loc special pentru parfumuri. Mi-am realizat o cutie elegantă de domnișoară.

Materiale:
-o cutie ovală (am fol;osit-o pe cea în care a venit mâncarea comandată, am preferat să nu o arunc);
-bandă roz cu model;
-scotch;
-bandă dublu adezivă;
-foarfecă și o fundiță.

După ce am spălat recipientul și s-a uscat, am aplicat pe suprafața cutiei, de jur-împrejur, banda roz, bucată cu bucată. Materialul trebuie să fie mai lung pentru a fi îndoit la capete. După, am lipit pe fundul recipientului cu scotch surplusul de bandă, pentru a fi sigură că nu se dezlipește. La final, am atașat cu ajutorul bandei adezive fundița neagră cu sclipici.

Este un obiect de decor delicat și totodată, practic. Cutia se poate folosi pentru diverse, cum ar fi: păstrarea amintirilor, a florilor primite de-a lungul timpului, a cosmeticelor și așa mai departe.

Ai realizat până acum un obiect pentru casă?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *