CADOURI,  craft,  handmade

Dăruiește cuvinte

  Dăruiește cuvinte- cu grijă, cu emoție, cu blândețe, cu iubire, cum consideri tu că e mai potrivit. Fă-le cadou, o să rămână o amintire frumoasă pentru cei care le primesc. Fiindcă și mie, și ție, ne place să știm ce însemnăm pentru cei din jurul nostru, să primim un gând bun care să ne lumineze ziua, m-am gândit să îți arăt cum să oferi gândurile tale, în scris, într-un mod mai creativ.

  1) Ai nevoie de: un balon, un perforator, hârtie, ață sau panglică (depinde cu ce vrei să legi balonul) și un instrument de scris.
  Dacă ai deja confetti, nu are sens să te mai chinui să faci altele, dacă nu, ia perforatorul și apucă-te de treabă. Mai ai de scris ceea ce vrei să știe persoana care va citi biletul. Adaugă confetti și bilețelul în balon, umflă-l și leagă-l. Cam asta este tot, iar dacă vrei, poți să așezi acest cadou într-o cutie. Aaa, dar nu uita să dăruiești și un ac, pentru a putea sparge balonul. photo baloane_zpskvftxtl1.jpg photo baloane petrecere_zpsvfdgesxi.jpg photo _DSC0432_zpss9dkenlk.jpg

  2) De data aceasta ai nevoie să folosești: un borcan sau un ghiveci de flori, o plantă, panglică sau sfoară, lipici, un instrument de scris și o foaie. Înfrumusețează locul unde stă floarea și lipește mesajul pe recipient. Poți să fii foarte creativ în privința mesajului!

 photo floare_zpsaocsggz1.jpg photo cadou_zpssigg7exu.jpg photo creativ_zpscl1mjsjp.jpg
  3) Dacă vrei să oferi o piesă vestimentară sau încălțăminte, fă-o cu un mesaj simpatic. Ai nevoie de o bucățică de carton pe care să o prinzi cu sfoară sau cu panglică subțire. Eu am folosit pentru a acoperi suprafața cartonului, bandă adezivă cu sclipici. Am adăugat la final mesajul.
 photo lucru manual_zpszsmtmzwf.jpg photo daruri_zpslrljv3fa.jpg
  Spor la treabă și nu uita: dăruiește cuvinte cu atâta grijă, pentru că vor rămâne o amintire pentru cei care le primesc. Fă-o să fie una plăcută!

► Care idee te-a încântat cel mai mult?

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *