DESCOPERĂ-MĂ

   Blogul Solnița cu vise este căsuța mea, unde te aștept de fiecare dată să mă vizitezi. În loc de fursecuri, te voi servi mereu cu articole handmade, proiecte accesibile și idei atractive. Postările de craft au tematică diversă, fiind explicate pas cu pas. În urma lor o să știi să realizezi cadouri simpatice, ornamente pentru casă sau să repari diverse obiecte.
Cât despre mine, gazda acestui locșor, o să îți ofer câteva detalii. Numele meu este Ana-Maria Duță, dar prefer să mi se spună doar Ana. E mai simplu, iar eu iubesc simplitatea. Momentan locuiesc în Cluj-Napoca și sunt dintr-un oraș liniștit din județul Hunedoara, Hațeg. Studiez marketingul, fiind domeniul meu de suflet. Îmi place să mă implic în activități constructive. Astfel, am la activ câteva sute de ore de voluntariat. Prima oară am devenit membră la Geoparcul Dinozaurilor Țara Hațegului. Acolo mi-am lăsat amprenta în proiectele desfășurate alături de colegii mei. Acum, pe parcursul studenției, activez în Organizația Studenților Economiști.
Vreau să îmi dezvolt pasiunile, iar dacă ai sugestii le aștept cu drag. Care pasiuni? Pe lângă blogging, creez bijuterii elegante pentru doamne și domnișoare și realizez diferite obiecte de decor. Aici poți să le descoperi.
Numele blogului s-a lăsat așteptat. O săptămână m-am gândit la el, deoarece consideram că nici unul nu este potrivit. Până într-o seară când mi-a venit în minte o asociere de cuvinte care nu au legătură, fiind o metaforă. Solnița este un recipient în care se ține sarea, fiind folosită pentru a da gust mâncării. Visele le regăsim în somn, fragmentele respective făcându-ne să le analizăm când ne trezim. Combinate dau gust vieții! Iar pentru mine creativitatea e hrană sănătoasă.
Te aștept cu drag să împărtășim lucrurile care ne leagă!♥

Share