DIY pas cu pas,  glitter

Lasă-mi o amintire

În urmă cu aproximativ o lună a fost ziua mea de naștere. Fiindcă urma să îmi fie alături câțiva prieteni, sora mea mi-a propus să fac un borcan de amintiri. L-am decorat festiv înainte, iar apoi i-am rugat să îmi lase câte un bilețel, o amintire. 
Partea bună e că îți rămân cuvintele, momentele, chiar dacă timpul trece, plus borcanul. Partea rea? Mult sclipici prin casă dacă lucrezi dezordonat. Dacă dorești, după aceea, poți să folosești borcanul pentru altceva. Eu acum îl păstrez ca obiect decorativ și îmi țin câțiva trandafiri uscați în el. 
Pentru realizarea lui am utilizat:
-un borcan;
-inimioare autoadezive din setul Visul roz DACOart;
-pudră glitter Multisărărița DACOart;
-aracet DACOart;
-un marker cu cerneală aurie.
Am colorat marginile inimioarelor cu marker-ul auriu. Îl are sora mea de mult timp și nu mai știe de unde l-a achiziționat, însă am găsit o alternativă aici. Lasă să se usuce, altfel te vei murdări ca mine pe mâini și se duce destul de greu. Apoi, am adăugat pe suprafața inimioarei aracet și după sclipici auriu. După ce au fost finalizate, le-am lipit și pe spațiul rămas liber de pe borcan, am adăugat aracet, distribuindu-l neuniform și presărând glitter-ul. Și gata!
Tu cum preferi să primești sau să oferi amintiri?
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *